Solicită o oferta de preț

  Posted in

  Alegerea corectă a furnizorului de mobilier la comandă!

  alegerea corecta a furnizorului de mobilier la comanda
  Posted in

  Deși pare simplu ca bună ziua, nu este deloc ușor să alegi furnizorul ideal pentru a realiza mobilierul la comandă.

  Pentru că rolul acestei rubrici este să venim în întâmpinarea dumneavoastră cu trucuri și sfaturi pentru a facilita luarea unei decizii, iată cei mai importanți pași de luat în calcul pentru o alegere corectă:

  1. Să te asiguri că mobilierul îl vor fabrica ei, în sensul că iei legatura cu o fabrică de mobilă la comandă, nu cu un revânzător, în felul acesta vei știi sigur ca poți începe discuțiile pentru că te adresezi unor profesioniști si vei avea si un preț corect.
  2. Recomandările primite de la prieteni care au testat deja piața și care au realizat mobilier la comandă cu acea firmă.
  3. Deși trăim vremuri incerte și ne avantajează să economisim fiecare leu, nu colaborați cu firme care nu vă eliberează documente: factură, contract, garanție, un proces verbal de finalizare al lucrării după realizarea montajului, chiar dacă lucrarea o să fie înregistrată cu datele unei persoane fizice și nu a unei persoane juridice și vrem să ‘’economisim’’ TVA-ul, veți vedea că în timp alegerea nu a fost una corectă. Dacă veți avea nevoie la un moment dat să beneficiați de garanția „verbală” promisă, iar firma respectivă nu va ’’recunoaște’’ lucrarea, atunci o să fiți nevoiți să achitați din nou pentru servicii de reparație mobilier.
  4. Recenziile pe care le găsim în mediul online, nu reflectă de cele mai multe ori realitatea, însă ne ajută să ne mai orientăm și să mai filtrăm.
  5. Discuția purtată cu reprezentanții acelei firme: așa cum știm cu toții, perfecțiunea nu există, așa că dacă primim informații despre materiale, despre contract, termene, accesorii cu plusuri și minusuri, în mod cert discuția a fost una corectă, așa că mă aștept în continuare că totul va decurge firesc, așa cum a și început.
  6. Oferta pentru mobilierul la comandă trebuie să fie detaliată, să includă toate materialele discutate, coduri, culori, astfel încât să mă asigur că ulterior nu vor apărea discrepanțe.
  7. Feriți-vă de oferte generice, de exemplu, accesorii Blum. De ce? Am luat ca prim exemplu această marcă cunoscută despre care găsim majoritatea informațiilor pe Internet. Gama aceasta de accesorii este atât de vastă, încât opțiunile, prețurile, funcționalitățile sunt atât de diverse, încât pot face o mare diferență între două oferte de preț, așa că asigurati-vă că atunci când comparați două oferte de preț, comparați nu doar prețul ci și conținutul ofertei.
  8. Mobilierul la comandă este un mobilier custom made, așa că NU SE POATE, nu mai există în zilele noastre. Diversitatea materialelor, a accesoriilor și a soluțiilor existente astăzi, ne ajută ca la profesioniști să nu existe sintagma NU SE POATE.
  9. Un alt plus pe care trebuie să îl iei calcul, este ca firma cu care decizi să colaborezi pentru proiectul de amanajare să aibă proiectanți care să realizeze un proiect 3D al mobilierului, să facă parte integrantă din contract, astfel încât să ai certitudinea că mobilierul va fi fabricat așa cum trebuie.
  10. Nu în ultimul rând, să vezi un catalog de proiecte realizate de firma respectivă, poze reale ale acestora, nu doar randări.

  Alege să lucrezi cu profesioniști!

  TOP