Solicită o oferta de preț

  Posted in

  Care este culoarea anului 2022?

  Care este culoarea anului 2022
  Posted in

  Culoarea este un mod de exprimare, influențând aspectul oricăror elemente de design. Institutul Pantone a ales Lila, 17-3938 Very Peri drept culoarea anului pentru 2022. Este o nuanță de violet apropiată de albastru, a cărei prezență stimulează creativitatea și inventivitatea. Fiind o culoare versatilă, poate fi integrată în diverse moduri în design, atât în ceea ce privește iluminatul, cât și în ceea ce privește restul elementelor: decorul, mobilierul. 

  Pentru a introduce Lila-ul în amenajarea pe care o creezi, poți opta să integrezi câteva elemente colorate, precum: un perete vopsit, un corp de iluminat impunător, de tip statement, care conține nuanțe de Lila sau un tablou. Fiind o culoare a creativității, lasă-ți imaginația liberă și gândește-te la cele mai atractive moduri prin care să adaugi pete de culoare în designul interior. 

  În materie de corpuri de iluminat, tendințele sunt pentru folosirea de culori care să denote seriozitate, putere, bogăție, precum alăturări de negru, gri, bronz și auriu (pentru scheletul metalic al corpurilor de iluminat), combinate cu abajururi finisate ambră sau fumuriu.

   

   

  TOP