Solicită o oferta de preț

  Posted in

  Mobilă de culoare albă în dormitor

  mobilier alb in dormitor
  Posted in

  Culorile și nuanțele ne influențează vizual cât și psihic. Din această cauză, atunci când alegeți mobilierul în dormitor trebuie să țineți cont nu doar de forme și dimensiuni, ci și de culori. De obicei, orice mobilă de dormitor reprezintă elementul principal din cadrul încăperii, oferind spațiului funcționalitate, comoditate, eleganță, stil și personalitate.

  Albul este o culoare neutră și relaxantă. Această culoare poate fi foarte bună pentru a calma personalitățile mai agitate. Cel mai bine se asortează cu lemnul, dând senzația de răcoare și, de asemenea, creează impresia de spațiu mai mare. Chiar și perdelele albe dau un aspect dramatic încăperii.

  Aşa cum spune cunoscutul designer Darryl Carter, “o cameră în alb ridică o problemă complexă: nu e nimic aici să distragă atenţia”. Iar asta este un evident avantaj în dormitor!. În consecinţă, el sfătuieşte ca fiecare piesă, atât mobilierul, cât şi decorațiunile, să fie aleasă cu grijă şi într-o abordare unitară cu restul elementelor.

  Cât timp folosim mobila albă ca o pânză canvas pentru “a picta” interiorul dorit, nimic nu e mai versatil, mai fermecător, mai ofertant. Putem obţine astfel dormitorul – sanctuar mult visat, personalizându-l cum ne dorim, fie că urmărim riguros un anume stil – clasic, modern, romantic – sau alegem să ne ghidăm după un instinct artistic propriu. Design-ul unui dormitor ce se sprijină pe mobilier alb inspiră imagini ce vorbesc despre pace, seninătate şi nevoie permanentă de regăsire a sinelui.

  Una dintre cele mai reușite combinații, poate cea mai îndrăgită dintre toate, este combinația alb-rosu. Puteți zugrăvi pereții livingului, de pildă, într-o nuanță bogată de roșu, care va accentua eleganța mobilei albe. Dacă vi se pare prea mult, alegeți să îmbrăcați în roșu un singur perete al livingului, amplasând de-a lungul acestuia o canapea cu tapițerie albă.

  TOP